Om os

Parcelle er først og fremmest en fysisk vinhandel beliggende i hjertet af Frederiksberg. Vi overtog lokalet på Henrik Steffensvej i sommeren 2021 og har indrettet det vi selv synes er svaret på den perfekte lille velkuraterede vinhandel.

Vi, Jonas & Christian, som står bag Parcelle er begge sommelierer med sammenlagt mere end 40 års erfaring i restaurationsbranchen. Igennem vores arbejde har vi tilegnet os en, mener vi selv, god evne til at kommunikere om vin med vores gæster. Vores ambition er at Parcelle, udover at have et af byens fineste udvalg af kvalitetsvine, også bliver et sted hvor man kan tale om vin på en lidt anden måde end man måske er vant til. Det betyder ikke at man skal være dybt inde i vinens verden for at nyde at handle hos os. Tværtimod! Vi er vant til at møde og tale med gæster/kunder/mennesker med forskellige præferencer og forudsætninger for at købe og drikke vin. 

Vores sortiment er både fra egenimport men i lige så høj grad fra andre af kongerigets små gode vinimportører. Vi har ikke nogen dogmer eller filosofiske skrupler i forhold til hvordan druer bliver dyrket og vin bliver lavet - men - vi har fundet ud af at vin oftest smager bedst når det kommer fra økologisk eller biodynamisk jordbrug, er manipuleret så lidt som muligt undervejs i kælderen og er lavet af mennesker frem for firmaer. Vi har også fundet ud af at der bliver lavet vin af højeste kvalitet i hele verden - der er bare nogle steder man skal lede lidt længere efter det end andre. Og således vil vores udvalg spænde over hele kloden og være nedslag i hvor og hvem vi mener laver det bedste vin under tiden.

Vores vinudvalg vil have en del "faste numre" men vi er også en vinhandel som vil have allokationsvine og mindre partier (parceller) af ting som vi enten har opstøvet eller er blevet tildelt så der vil være en del udskiftning på hylderne i årets gang. Vi vil løbende opbygge en online butik med de vine vi indkøber til vinhandlen og nogle ting vil blive tilbudt via nyhedsbreve som vi derfor opfordrer til at man skriver sig på.

Parcelle er det lokale sted at handle vin til hverdag men også et sted at handle vin til kælderen eller til den særlige lejlighed.